Egyszeri feltöltés

Ezen a felületen egyszeri feltöltést tud végrehajtani, következő feltöltés akkor történik, amikor újra felkeresi ezt az oldalt és újra elindít egy e-befizetést.

Az e-befizetés indításához a következő adatokat kell megadnia.Rendszeres feltöltés

Ezen a felületen az Ön által kívánt összeggel és rendszerességgel tud jövőbeni egyenlegfeltöltést beállítani. A jövőbeni egyenlegfeltöltéseket a kívánt rendszerességgel és napon automatikusan indítja rendszerünk, így Ön biztos lehet abban, hogy minden hónapban növekszik pénztári számlája egyenlege a kívánt összeggel és nem Önnek kell a naptárban, vagy a feladatai között számon tartania.

A rendszeres egyenlegfeltöltésre adott megbízását – költségmentesen - bármikor visszavonhatja, megszüntetheti a netpénztárában.

A rendszeres egyenlegfeltöltés beállításakor bankkártyája a megadott összeggel azonnal megterhelésre kerül. A következő terhelésre a beállításkor megadott időköznek megfelelően kerül sor.

A rendszeres egyenlegfeltöltés indításához az alábbi adatokat kell megadnia.A rendszeres feltöltések, a megadott időközönként, az első sikeres fizetést követően történnek.

A rendszeres feltöltések, a hónap Ön által megadott napján történnek.


MOST kártya aktiválás

Legyen Önnek is MOST kártyája. A MOST kártyával Ön akkor töltheti fel pénztári számlája egyenlegét, amikor a pénztári kártyájával vásárol. A pénztári kártyával vásárláskor, a pénztári egyenlegből elköltött összeg automatikusan feltöltésre kerül a bankszámlájáról, így az Ön 180 napos pénztári egyenlege nem csökken a kártyás vásárlások értékével. A MOST kártya használatával biztos lehet abban, hogy a lakáshiteltörlesztésre, vagy gyermekruházatra szánt összeget nem költi el kártyás vásárlásai során.

Ezen a felületen beállíthatja az automatikus feltöltést bankkártyája és pénztári kártyája között, így az Ön pénztári kártyája azonnal MOST kártyává változik. A MOST kártyával történő vásárlás mindig az azonnali banki egyenlegfeltöltést követően a pénztári egyenlegből történik. Azért is neveztük el MOST kártyának, mert tudatosítani akarjuk mindenkiben, hogy a kártya segítségével „ha most vásárolok, akkor most töltöm fel az egyenlegem”. Az automatikus feltöltés beállításának további előnye, hogy Önt bankköltségek nem terhelik, ha a bankjánál a bankkártyás vásárlás díjmentes (legtöbb banknál díjmentes)

A automatikus feltöltés beállításakor 100 forint befizetés történik a pénztári számla javára, azért, hogy megbizonyosodjon a kártya valódiságáról. De ezt a 100 forintot azonnal vissza is térítjük az Ön bankszámlájára. Az automatikus feltöltést – díjmentesen - bármikor visszavonhatja, megszüntetheti a netpénztárában.

Az automatikus egyenlegfeltöltéshez az alábbi adatokat kell megadnia.


Minta: 6107024000000000
Kérjük adjon nevet a kártyának, ahogyan Ön felismeri

* az adatok kitöltése kötelező

Az IZYS Egészség- és Önsegélyező Pénztár székhelyének országa és országkódja: Magyarország (HU)

Banki tájékoztató

Az IZYS Egészség- és Önsegélyező Pénztár a CIB Bank biztonságos on-line bankkártyás fizetési megoldását választotta. Az Ön adatainak biztonságát az adatok szétválasztása alapozza meg. A Pénztár a befizető azonosításához kapcsolodó információkat kapja meg a vásárlótól biztonságos https felületen, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 256 bites TLS titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Pénztár nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően az izys.hu oldalon kap tájékoztatást. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell a TLS titkosítást.


Az IZYS Egészség- és Önsegélyező Pénztár üdvözli Önt a CIB Bank biztonságos, internetes fizetési megoldásával!

Az alábbiakban röviden ismertetjük, hogy miképp intézheti biztonságos módon vásárlását.

Mire figyeljen a vásárláskor?

  • Tanulmányozza át a biztonsági feltételeket, hiszen ezzel garantáljuk az Ön adatainak biztonságát!
  • Tartsa nyilván a befizetésével kapcsolatos adatait!
  • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
  • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
  • Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az TLS titkosításhoz szükséges opciót!

A biztonságról

A TLS, a Transport Layer Security elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. Bankunk rendelkezik egy 256 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 256 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítjuk az TLS alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az TLS segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Elfogadott kártyák

A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

Fizetés lépései

  • Ön a Pénztár oldalán adhatja meg a befizetendő összeget melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.
  • Ezt követően Ön átkerül a CIB Bank biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.
  • A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót
  • A fizetést követően Ön visszatér a Pénztár oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.
A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését a befizetett összeg értékével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Pénztár oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne a Pénztár oldalára, a fizetés sikertelennek minősül.

Az online befizetésről szóló visszaigazolást amennyiben a tranzakciótól számított egy órán belül nem kapja meg, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat vagy küldjön e-mailt!

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.


Kérdések és válaszok az internetes kártyás fizetésről